Nyheter
Open Search & Language Switcher

Här nedan finns information om nya versioner av Haglof Management Systems (HMS) version 2.18.2 och programvaran Estimate Kraft version 4.96 för dataklaven DP II.

Åtgärdade problem och nya funktioner!

Under Elmia Wood släppte vi flera banbrytande nya produkter som fick mycket positivt mottagande från det rekordstora antalet besökare.

Vi har varit utställare på Elmia Wood sedan tidigt 80-tal - och i år är inget undantag! Vi satsar på trevliga möten, spännande samtal, och framförallt: en massa intressanta produktnyheter!

Träffa oss i vår monter 525, prata med våra mätexperter och se våra spännande nyheter för proffsmätning i skog och fält.

Välkomna till monter 525, Elmia Wood, 7-10 juni 2017!

Med uppdaterad programvara och ikonbaserad meny är nya MD II ännu enklare att använda! Samla in och spara snabbt och effektivt träddata med trädslag, diametrar och höjder för tiotusentals träd. Särskilda inställningar för trädslagsnamn på upp till 100 olika arter kan göras i klavens meny för ännu bättre anpassning till ditt arbete. Dessutom erbjuder nya MD II en ikon-baserad meny som gör arbetet både enklare och roligare!

MDII Iconer 1240x840

Mars 2015: Haglöf Sweden stärker sin ledande position inom skog- och fältmätning med nya MD II - en smart klave med snabb kommunikation och modern teknik.

30 mars 2015: Ständig utveckling leder till nya innovationer! Haglöf Sweden är stolta att presentera DP II och MD II diameterklavar som kompletterar vårt sortiment av diameterklavar.

DP Scanner möjliggör avläsning av streckkoder direkt med din DP II eller Digitech Professional dataklave. Med anpassad mjukvara i klaven blir modulen en integrerad del av instrumentet som styrs av klaven, och använder dess batteri, display och processor. Läs mera DP SCANNER acquistare levitra generico

Archer Field PC®

ArcherEndOfLifeJuniper Systems som tillverkar handdatorer har meddelat att deras Archer Field PC (se bild) utgår ur produktsortimentet. Vi uppfyller vårt serviceåtagande för produkten så länge som möjligt och beroende av hur länge komponenter finns att tillgå.

Kontakta oss om en uppdaterad fältdatorlösning för dig och din organisation!

Tack för att att du besöker Haglöf Swedens officiella hemsida! Här hittar du information om såväl våra klassiska mätinstrument som de senaste innovativa lösningarna i vårt produktsortiment. Mer material och artiklar läggs till hela tiden så titta in på sidan ofta för ännu mer nyheter och intressanta uppslag.

Tveka inte att kontakta oss med frågor och idéer! Varmt välkommen att surfa runt – vi hoppas att du får många uppslag om hur ditt mätarbete i skog och fält kan göras effektivare och enklare!

Januari 2015: VL5 Vertex Laser och L5 Laser erbjuder en rad unika funktioner för förbättrade mätresultat i skog och fält. Instrumentens mångsidighet uppskattas av användare i hela världen och inom olika arbetsområden - alla med liknande krav på pålitliga resultat och hållbarhet.

Underkategorier

The latest news from the Joomla! Team