Nyheter
Open Search & Language Switcher

Under Elmia Wood släppte vi flera banbrytande nya produkter som fick mycket positivt mottagande från det rekordstora antalet besökare.

Vi har varit utställare på Elmia Wood sedan tidigt 80-tal - och i år är inget undantag! Vi satsar på trevliga möten, spännande samtal, och framförallt: en massa intressanta produktnyheter!

Träffa oss i vår monter 525, prata med våra mätexperter och se våra spännande nyheter för proffsmätning i skog och fält.

Välkomna till monter 525, Elmia Wood, 7-10 juni 2017!

Med uppdaterad programvara och ikonbaserad meny är nya MD II ännu enklare att använda! Samla in och spara snabbt och effektivt träddata med trädslag, diametrar och höjder för tiotusentals träd. Särskilda inställningar för trädslagsnamn på upp till 100 olika arter kan göras i klavens meny för ännu bättre anpassning till ditt arbete. Dessutom erbjuder nya MD II en ikon-baserad meny som gör arbetet både enklare och roligare!

MDII Iconer 1240x840

Mars 2015: Haglöf Sweden stärker sin ledande position inom skog- och fältmätning med nya MD II - en smart klave med snabb kommunikation och modern teknik.

Underkategorier

The latest news from the Joomla! Team

Haglof Tweet